Reserveren

Gebruik het onderstaande formulier om uw reservering voor het vakantiehuis op de Hemmelehoeve aan ons door te geven. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

  Periode

  Gewenste aankomst datum (verplicht)


  Gewenste vertrek datum (verplicht)


  Persoonlijke gegevens

  Uw naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Plaats (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mailadres (verplicht)

  Overig

  Aantal personen

  Honden

  Overige opmerkingen

  Voorwaarden

  Bij de reservering dient € 100,- te worden aanbetaald op IBAN rekeningnummer
  NL30 RABO 0336 1901 66 t.n.v. L.J.M. te Poele onder vermelding van "Reservering vakantiehuis" + de door u opgegeven naam. Pas na ontvangst hiervan en bevestiging door de verhuurder is de reservering definitief. Het restant dient 14 dagen voor aanvang van het verblijf te zijn betaald. Bij niet tijdige betaling vervalt de reservering.

  Beschikbaarheid zoals aangegeven op deze website kan afwijken van de werkelijke beschikbaarheid. Indien de door u gewenste periode onverhoopt niet beschikbaar blijkt wordt uw aanbetaling zo spoedig mogelijk teruggestort.

  Prijzen zijn afhankelijk van de gekozen periode (week, midweek of weekend in hoog- of laagseizoen), we sturen u een prijsopgave afhankelijk van de door u opgegeven data.

  Bij annulering blijft de aanbetaling verschuldigd. Bij annulering binnen 14 dagen voor aanvang van het verblijf blijft de gehele huursom verschuldigd. De reeds betaalde borg wordt teruggestort.

  Er wordt een borg verlangd van € 150,-. Dit bedrag wordt binnen een week na het verblijf teruggestort, indien de inventaris onbeschadigd en compleet is. Daarom vragen wij u het huis heel en netjes achter te laten.

  In het vakantiehuis mag niet gerookt worden.

  Huisdieren zijn niet toegestaan in de slaapkamers. Huisdieren op de openbare weg dienen aangelijnd te worden uitgelaten.

  Wij zijn ons bewust van de mooie omgeving waar wij in wonen, u ook? Wij vragen u daarom het afval gescheiden in te zamelen, de lampen niet onnodig te laten branden en bewust te zijn met water en warmte in huis.

  (verplicht)

   

  Hier vindt u ons privacy statement